Кімнатні квіти, про яких піде мова, вважаються найбільш корисними в рослинному царстві. Вони володіють надзвичайними оздоровлюючими властивостями. Якщо такі мешканці будуть у домі, то люди, які не проживають, зміцнять здоров'я і імунітет, добре спати, нервова система заспокоїться. Про це повідомляє Clutch.

Ці кімнатні квіти здатні вбивати віруси, бактерії і грибки, очищають повітря від шкідливих речовин і виділяють кисень ночами, покращуючи сон і мінімізуючи наслідки хронічного стресу.

№1 Хлорофітум

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ці кімнатні квіти виділяють багато кисню, що дозволить уникнути кисневого голодування мозку. А ще вони дуже ефективно очищають повітря від шкідливих забруднюючих речовин — формальдегідів і азостистых з'єднань.

Якщо в кімнаті поставити два великих куща, то вони очистять усе приміщення. На кухні можна обійтися одним рослиною.

№2 Хамедорея

Кімнатні рослини цього виду дуже добре очищують повітря. Тому їх рекомендується тримати в тих будинках, вікна яких виходять на шосе або жваву дорогу. Хамедорея нейтралізує бензол і трихлоретилен, які містяться у вихлопних газах, що потрапляють в кімнату.

№3 Сансевієрія

У народі ці кімнатні квіти відомі як «тещин язик». Дуже корисні мешканці в будинку. По-перше, підвищує імунітет людини через виділяються біологічних речовин. А, по-друге, без сансевіеріі не обійтися у будинках після ремонту, так як рослина дуже добре поглинає токсини і запахи, які виділяються новими меблями, лінолеумом, фарбою, шпалерами.

№4 Аспарагус

Ці кімнатні рослини — домашні лікарі. Вони здатні знищувати важкі метали і токсини в повітрі, а також вбивають віруси і бактерії, захищаючи людей в сезон застуд. Що особливо примітно, аспарагус виділяє біологічно активні речовини, які покращують еластичність шкіри і стан м'язів і зв'язок.

№5 Розмарин

Чудодійні кімнатні квіти в будинках, де є алергіки, часто хворіючі діти та люди зі слабким здоров'ям. Розмарин дуже ефективно знищує бактерії, віруси і плісняві грибки. Він оздоровлює людей, у яких хворі легені, полегшує дихання, допомагає тим, у кого бронхіальна астма або хто схильний до хронічних бронхітів. Щоб ефект був максимальним і приміщення було абсолютно чистим, потрібно в кімнаті розташовувати кущі розмарину на відстані 2 метри один від одного. А якщо поєднувати розмарин з миртом і каланхое, то ефект буде ще більш сильним.

Нагадаємо, що медики назвали 7 головних продуктів, після яких проблеми зі шкірою більше не потурбують.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти назвали 10 лайфхаків, які перевернуть ваше життя.

Також портал Знай.ua писав, що фахівці розклали по поличках все "за" і "проти" безглютенової дієти.