Багато хто вже почав активно займатися спортом і правильно харчуватися, щоб привести своє тіло в норму до літа. Відомий фітнес-тренер назвала ту саму, чарівну вправу, яка зробить вашу фігуру ідеальною.

Секрет правильного фізичного навантаження розкрила фітнес-тренер Юлія Богдан в інтерв'ю Clutch.

На питання "який вид навантаження найбільше сприяє спалюванню жиру?" Юлія Богдан відповіла наступним чином:

"Раніше завжди вважалося, що це кардіо, оскільки це аеробний вид навантаження, тобто, коли ми біжимо або виконуємо якусь тривалу роботу, організм спалює не вуглеводи, а жири. Зараз дуже багато методик і високоінтенсивних тренінгів, де 20-30 хвилин ми активно працюємо, виконуємо силові навантаження. І організм максимально відпрацьовує, спалюючи не жири, а вуглеводи. Але коли ми відновлюємося — а ми відновлюємося через 12-24 годин після такого інтенсивного тренування, то організм продовжує спалювати калорії. Тому для ефективного схуднення рекомендується поєднувати силові тренування, і кардіонавантаження". поділилася досвідом тренер

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нагадаємо, що для того, щоб знайти бажану стрункість не обов'язково обмежувати себе в їжі і харчуватися тільки однією капустою. Досить підкоригувати свій раціон і включити такі смачні і корисні продукти, які неодмінно позбавлять вас від зайвих кілограмів.

Раніше портал писав, що фітнес-тренер і експерт по схудненню Аніта Луценко мотивує своїх фанатів займатися спортом і правильно харчуватися. А одним із результатів такого способу життя є спортивна фігура Аніти, яка надихає жінок до того, що ніколи не пізно почати займатися собою, ставати здоровішими і змінювати життя на краще.

спорт

Як повідомляв портал "Знай.uа", ці продукти необхідні для мозку і в боротьбі зі стресами.

Також "Знай.uа" писав, вчені знайшли горіх, який рятує від депресії. Дослідники проаналізували дані про здоров'я і звички 26656 людей.