Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. У новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський відповів на питання про те, як правильно загартовувати горло у дітей.

Доктор Комаровський

"Сьогодні поговоримо про загартовування горла. Від Боженьки, від природи або від еволюції горло вашої дитини холоду не боїться, але зрозуміло, що якщо завжди було тепле, а зараз стане холодне, то будуть проблеми. Тому насамперед загартовування горла починаємо з того, що даємо дитині напої виключно кімнатної температури, тобто не гріємо. Після цього підключаємо напої з холодильника, привчаємо дитину до того, що це холодне потрібно спочатку потримати в роті, а потім проковтнути. А ось вже після того, як дитина може спокійно пити холодну воду з холодильника, починаємо екстремальні процедури. Для цього купуємо морозиво і їмо його по чайній ложці три рази на день, збільшуючи дози, і зрештою можемо з'їсти аж цілу порцію. Найголовніше не припиняти, коли дитина захворіє", - розповів Комаровський.

Раніше ми писали, що відомий і медійний український педіатр Євген Комаровський розповів батькам, як зробити безпечною дитячу кімнату. Так, серед іншого, лікар радить подбати про вікно, щоб воно було безпечним для дитини в її кімнаті, а на підвіконні щоб нічого не стояло, оскільки рано чи пізно це впаде комусь на голову. Також Комаровський розповідає про укріплення меблів в дитячій кімнаті і безпеку розеток.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей. Доктор Комаровський закликав батьків не "вбивати" дітей своїми сварками.

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.