Старість, як кажуть, не радість, і всі ми її боїмося. Медики впевнені, що еліксиру молодості не існує, але відтягнути руйнування організму можна завдяки здоровому способу життя. Дізнайся, які продукти слід виключити з раціону, щоб не постаріти завчасно. Про це пише Clutch.

Цукор

Зловживання цукром провокує руйнування волокон колагену, який як раз таки і тримає нашу шкіру в тонусі. Медики рекомендують скоротити вживання цукру до мінімуму, тому постарайся виключити з раціону магазинні солодощі.

Бакалія

У зрілому віці краще перейти на більш органічну їжу і відмовитися від вживання ковбасних та копчених продуктів. Медики також не рекомендують зловживати продуктами, що містять білу муку. Краще обережніше ставитися до рослинних масел: набагато більш корисною заміною соняшникової олії стануть оливкова і лляна.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Фастфуд

Дослідники довели, що регулярне вживання фастуфуду не тільки згубно впливає на ваше здоров'я, але і на молодість і красу. Так ви на 50% підвищуєте ризик захворіти діабетом другого типу. Вся справа у високому вмісті солей і консервантів в бургерах і картоплі-фрі. Якщо хочете залишатися молодою - замініть ці продукти на більш корисні.

Нагадаємо, Міністерство сільського господарства США опублікувало роз'яснення про правильне зберігання продуктів харчування в замороженому вигляді. Вони пояснили, що заморожені продукти у морозильній камері не псуються, однак вічно в такому вигляді вони зберігатися не можуть, адже з часом втрачають свої корисні властивості.

Раніше Знай.uа повідомляв, лікар-гінеколог, ендокринолог і репродуктолог Тунзала Ібадова розповіла про головні помилки щодо жіночого здоров'я. Лікар пояснює, що є ряд факторів, які ведуть до раку грудей і шийки матки.

Також Знай.uа писав, дієтологи пояснили, що ті, хто мріє про ідеальні форми, повинні включити у свій раціон більше продуктів, що налаштовують травлення і прискорюють обмін речовин.