Міжнародна група вчених з Бразилії та Великобританії визначила, що при інтервальних тренуваннях зниження ваги відбувається набагато інтенсивніше, ніж під час помірних, але тривалих.

Дослідники з'ясували, що під час коротких періодів підвищеної фізактивності в поєднанні з короткими перервами значно прискорюється розщеплення підшкірного жиру. Вчені також порекомендували всім бажаючим скинути вагу, вибирати певні вправи. Про це пише портал "Політека".

дівчина тренується

Найкращими тренуваннями вчені вважають інтенсивні бігові спринти, віджимання і планки, стрибки з глибоким присіданням.

"Втрата ваги залежить не тільки від того, скільки калорій ви спалюєте під час тренування, але і від процесів, що відбуваються у вашому тілі після нього", — розповів один з авторів дослідження.

Популярні новини зараз

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

дівчина тренування

Як стверджують вчені, всього за місяць інтервальних тренувань можна схуднути на півтора кілограмт без дієт і голодування. Що стосується тривалих помірних фізичних навантажень, то вони сприяють втраті тільки 1,1 кг. Однак у той же час фахівці додали, що процес схуднення піде набагато швидше, якщо інтервальні тренування поєднувати з правильним раціоном харчування. Інтенсивні фізичні навантаження призводять до виснаження кисню, доступного м'язам, завдяки чому швидко розщеплюються жирові відкладення.

Щоб тримати свою фігуру в тонусі, достатньо приділяти кілька хвилин в день фізичним навантаженням. Ось кілька ефективних вправ, повторюючи щодня, можна домогтися прекрасних результатів.

Однією з таких вправ є присідання, але тільки не ті, яким нас вчили в школі. Десяток правильних присідань в день допоможе прибрати зайві сантиметри на стегнах і гомілках. Встаньте прямо, руки витягніть вперед. Спину тримайте вигнутою. Відставте стегна назад так, ніби ви намагаєтеся сісти на стілець і зігніть ноги в колінах. Присядьте вниз, так низько, наскільки це можливо, не відриваючи п'ят від підлоги.

Нагадаємо, Аніта Луценко вперше показала струнку мати: а вам слабо.

Як повідомляв Знай.uа Кайлі Дженнер в бікіні прогріла булочки на сонці: ідеальна молода матуся.

Знай.uа писав, сестрички Кардашьян захопили голими тілами: прикрилися тільки стразами.

Дивіться відео по темі: