Фахівці пояснили, на які важливі деталі варто звертати увагу при виборі червоної ікри. Продукт не з дешевих, а обманутися на ньому дуже легко. І напередодні нового року багато продавців-обманщики користуються поспіхом покупців і підсовують підробку або товар неналежної якості.

Експерти радять не купувати ікру з рук та на стихійних ринках. Також варто звертати увагу на упаковку і не купувати той продукт, в якому міститься небезпечна харчова добавка Е-239.

Якісний продукт на своїй етикетці містить інформацію про дату виготовлення та фасування товару, а також про рибу, з якої взята ця ікра. Бляшана банку має містити слово "ікра", номери заводу, зміни та індекс рибної промисловості Р.

Існує пара дієвих і нескладних способів визначити – перед вами справжня ікра або підробка. У першому способі досить натиснути на ікринку: оболонка штучного продукту більш жорстка, в той час як натуральна ікринка лопається при слабкому натисканні.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Для другого способу знадобиться гаряча вода. Натуральна ікра при попаданні в гарячу воду трохи біліє і опускається на дно, тоді як штучна розчиняється і забарвлює воду.

Червону ікру рекомендують зберігати у холодильнику при температурі 2-4 градуси в герметичній упаковці. Після розкриття упаковки її потрібно з'їсти протягом трьох діб.

Нагадаємо, що приготувати на Новий рік 2019. Тут ви знайдете пару-трійку рецептів, як легко і швидко приготувати смачні страви.

Як повідомляв Знай. ua, після сала Супрун вирішила навчити є ще один український продукт. Масло важливий і корисний продукт і не потрібно відмовляти собі в задоволенні.

Знай. ua писав, що українцям показали правильне і економне меню. Дієтолог рекомендує для новорічного меню залишити дві традиційні улюблені страви.