Мікрохвильова піч є одним з найбільш популярних побутових приладів. Вона є практично у кожної господині дому і багато хто не уявляє собі побут без неї. Однак вона не так безпечна. Дізнайтеся, які продукти ні в якому разі не можна розігрівати в мікрохвильовій печі.
Варто знати і пам'ятати, що повторне розігрівання вже приготовленої їжі знищує її початкові властивості. Саме тому для розігрівання в мікрохвильовій печі варто брати таку порцію, яку ви зараз з'їсте.
Не можна поміщати для розігріву брокколі, так як цей овоч втрачає всі свої корисні властивості при повторному розігріванні.
В Україну йде різке похолодання: у деяких областях вдарять морози
Один клік і грошей немає: ПриватБанк попередив про нову загрозу
Нові правила зняття готівки: ПриватБанк повідомив про обмеження
Українців попередили про масові перевірки: додому нагрянуть соцслужби
Особливо важливо ніколи не можна класти перець чилі. При нагріванні він виділяє хмара отруйного смогу.
Експерти також відзначають, що не варто розморожувати таким способом фрукти і ягоди. Вони миттєво втратять всі корисні речовини і перетворять їх у небезпечні канцерогени.
Як не сумно, картопля повністю втрачає свою харчову цінність при розігріві. Більш того, страви з цього продукту не можна залишати надовго навіть при кімнатній температурі – у них утворюються речовини, що викликають нудоту і харчове отруєння.
Нагадаємо, найлегший рецепт шоколадного торта в мікрохвильовці. Відмінний рецепт, який полегшить вам життя.
Як повідомляв Знай. ua, лікарі розбили міф про мікрохвильовці, яке хвилює багатьох. Є думка, що шкоди від такої їжі немає.
Знай. ua писав, яку їжу не можна розігрівати повторно. Ці поради допоможуть вам зберегти своє здоров'я.