Ведуча beauty-рубрики проекту Нового каналу "Ревізор з Тищенко" розповіла, як їй вдалося схуднути без виснажливих диет і тренувань. Передає Clutch.

"Чарівне" дозвілля

"В кінці літа я на два тижні полетіла відпочивати в Монако. І так як я активний турист під час подорожі дуже багато гуляла, рухалася, знайомилася з місцевими пам'ятками. А під час відпочинку на пляжі почала робити гімнастику у воді. Спочатку стала практикувати розведення ніг і рук, лежачи на животі, потім – на спині. З кожним днем плавно збільшувала кількість повторень, а підходів за день було не менше п'яти – рівно стільки, скільки раз я заходила у воду в перервах між сонячними ваннами. До кінця відпустки один підхід моєї вправи становив понад 100 раз!" — розповіла Олена Філонова.

Харчування за душі

"Я стала контролювати харчування, повністю відмовившись від солодкого і мучного. На сніданок, в основному, їм яйця з овочами або ж пластівці з шматочками бананів, заправлені йогуртом. Обожнюю авокадо в будь-якому вигляді, а ще дуже люблю тартар", — зазначила Філонова.

Популярні новини зараз

Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Показати ще

Психологія схуднення

"Хочу дати одну пораду всім, хто зібрався худнути: слухайте свій організм – він сам вам усе підкаже! До речі, спортзал я так і не полюбила. Як і поняття "дієта", що асоціюється у мене з обмеженнями для людей після операцій або при нездужаннях. Зате по поверненню додому купила абонемент в басейн і плаваю в своє задоволення!" — наголосила ведуча.

"До" і "після"

"Приїхавши додому, я зважилась. Замість ненависних 63 кілограмів побачила 55, а обсяг стегон зменшився на 7 сантиметрів – 96 замість 103! Це дуже помітно, і я дуже рада. До того ж, після схуднення до мене знову повернулася та сама сексуальна енергетика", — підсумувала зірка.

Раніше Знай.ua повідомляв, науковці встановили причину підвищеного апетиту.
Також Знай.ua писав, Ольга Сумська поділилася своєю зірковою дієтою.