Виховання певних особистісних якостей дозволяє збільшити вашу сексуальну привабливість.

Нове австралійське дослідження стверджує, що чотири особливості безпосередньо пов'язані з "сексуальною частотою і репродуктивним успіхом" серед чоловіків, повідомляє Daily Mail.

Зокрема, мова йде про комунікабельность, сумлінность, емоційну стабільність та стараннiсть. Тим не менш, ті ж характеристики не так ефективні для жінок.

Дослідники з Квінслендського технологічного університету проаналізували 2988 гетеросексуальних чоловіків і 1480 гетеросексуальних жінок в рамках австралійського опитування жінок в 2016 році.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Вони виявили, що наявність вищезазначених якостей призводить до більш високої сексуальної частоті серед чоловіків. Крім того, більш висока екстраверсія виявилася пов'язана з кількістю дітей, народжених у чоловіків, що володіють цією рисою. Відкритість впливала на сексуальні успіхи, а сумлінність на кількість потомства

Отримані дані свідчать про те, що певні "комбінації" особистісних якостей надають перевагу чоловікам при пошуку партнерів.

"Протягом всієї історії конкурентні переваги допомогли чоловікам і жінкам добитися більшого успіху в своїй професії, спорті, мистецьких починаннях, їх здатності набувати та захищати ресурси і, в кінцевому рахунку, їх виживання. Однак мало відомо про переваги чи недоліки, характерних рисах особистості щодо сексуальної активності і успіху потомства", — стверджує автор дослідження Стівен Уайт (Stephen Whyte).

За словами психологів, наука дійсно не має чіткого розуміння того, як індивідуальні риси впливають на спаровування і репродуктивне поведінку людини, і зокрема, які віддають перевагу певні типи особистості чоловіка і жінки.

Нагадаємо, стрес зменшує сексуальний потяг як у чоловіків, так і у жінок.

Як повідомляв портал "Знай.uа" еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Також "Знай.uа" писав, "гормон поцілунків" допоможе підвищити чоловіче лібідо.