Навіть сьогодні, в 2018 році, після низки різних "сексуальних революцій" тематика, яка присвячена чоловічим та жіночим статевим органам залишається під певною забороною. Докладно про ці інтимні питання розповідають тільки в медичних установах.

Така "скритність" призводить до появи маси страшилок і міфів, один з яких говорить, що чоловічий статевий орган з віком "стискається".

Група вчених розглянула це та інші питання й розповіла, правдиві деякі неймовірні припущення про статеві органи. Про це повідомляють британські ЗМІ.

Уролог з Британії постійно чує запитання від чоловіків про те, чи можна збільшити пеніс без операції, і виявляється, що один спосіб все-таки є. Стовбур пеніса можна розтягнути за допомогою так званого "методу тяги", для чого використовують химерний механізм, що нагадує водяний пістолет.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Доведено, що за допомогою цього способу можна збільшити статевий член на 1,7 см. Є і певні способи, яким експерти радять користуватися при вимірюванні довжини та діаметру чоловічого статевого органу.

Довжину радять вимірювати не з нижньої або бічної сторони, а зверху, щільно притискаючи край прозорої лінійки до лобка. Для вимірювання обсягу радять обмотувати член шматком мотузки, і після цього виміряти довжину окремо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що постійне почуття тривоги негативно відбивається на всіх сторонах нашого життя: робота, сім'я, творчість і секс.

Сексуальна тривожність часто пов'язана з невпевненістю, комплексами, невдалим досвідом і відсутністю довіри у партнерів. Ми розповімо, як тривога погіршує якість сексу і стосунків між партнерами.

Варто нагадати, що британець Ендрю Уорлд, що живе в місті Манчестер, з'явився на світ без пеніса і під час операції йому був приращен біонічний орган.

Оперативне втручання хірурги провели всього три місяці тому. 45-річний Ендрю і його 28-річна дівчина Фебра Фабіан довго чекали, коли ж вони отримають можливість зблизитися інтимно і з задоволенням давали інтерв'ю ЗМІ Британії.

Нагадаємо, розмір має значення: вчені відповіли на головне питання чоловіків.

Як повідомляв Знай.uа таємниця людського тіла: 20 маловідомих фактів, про які вам не розкажуть навіть лікарі.

Знай.uа писав, богиня в ліжку: 4 книги про це, які варто прочитати кожній.