Простий план схуднення з вечора, результат побачиш на ранок.

Щоб худнути і не відкладати процес скидання ваги на вечір, візьміть на озброєння декілька правил:
1. Тренуйся перед сном.
Доведено, тренування в пізній час не шкодять, а навпаки допомагають позбавитися від зайвих калорій, набраних за день. Також на сон добре впливає те, що ви спалите непотрібні калорії і позбудетеся від надлишку жиру в організмі.

2. Зменшити кількість солі за вечерею.
Сіль гальмує процес обміну речовин. А її надлишки залишаються в організмі на всю ніч, гальмуючи мікроцеркуляцію рідини і затримуючи виведення з організму. Тим самим сіль заважає скинути зайву вагу.

3. Підготуйте з собою на роботу ланч з вечора.
Домашня їжа для людей, які хочуть схуднути в пріоритеті. Тому не лінуйтеся і заздалегідь подумайте що ви будете їсти в обід. Уникайте калорійних бізнес-ланчів, візьміть з собою корисні та поживні продукти.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Показати ще

4. Провітрити приміщення перед сном.
Вчені провели дослідження і довели: люди, які сплять при температурі 19 градусів, під час сну спалюють на 7% більше калорій, ніж ті, які відпочивають при температурі 24 градуси. Неймовірно, виявляється, можна спати і худнути. Треба лише налаштувати правильний температурний режим у себе в квартирі.

Ось такі прості речі допоможуть швидко скинути вагу і повернути здоров'я. Подбай з вечора про своє тіло - вранці отримай результат.

Читайте також на "Знай.иа": мінус 10 кг: тренер Кім Кардашьян розкрила секрет схуднення зірки. Особистий тренер Кім Кардашьян розповіла, що завдяки живленню і правильним вправ їй вдалося за рік схуднути на 10 кг І тепер мама трьох дітей виглядає бездоганно.

"Знай.иа" писав також по цій темі: це залежність: хвора Пугачова перетворилася на скелет, фанати підозрюють найстрашніше. Багато шанувальників співачки побоюються, що хвора худоба Алли Борисівни є наслідком страшної хвороби. Адже такі зміни практично неможливі для її віку, відомо, що жінки з роками навпаки додають у вазі. Про це пишуть російські ЗМІ.