Ті, хто вже замислювалися про те, щоб завести дитину розуміють, наскільки важливим і відповідальним є процес підготовки до цієї події.

Нещодавно вчені довели, що час народження дитини дуже впливає на її здоров'я і подальше життя малюка.

вагітність

Дослідники з Університету Сан-Хосе провели масштабне дослідження, в якому взяли участь понад 300 респонденток. Дослідження також включало в себе вивчення явища післяпологової депресії, яка дуже часто зустрічається серед жінок.

дитина

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Вчені встановили, що післяродова депресія в більшості випадків виявляється у матерів, які перебували на третьому триместрі в серпні або ж на початку листопада.

Таким чином, післяпологова депресія загрожує тим жінкам, у яких в організмі спостерігається брак вироблення серотоніну, гормону, що впливає на настрій суб'єкта. Такий взаємозв'язок виходить за рахунок того, що гормон активно виробляється під час впливу сонячного світла на шкіру людини.

При цьому не варто забувати про те, що жінки, чиї останні місяці вагітності випадають на більш холодні місяці, часто мають більш високі шанси на розвиток даного розладу психіки.

Наостанок вчені додали, що ця інформація дуже важлива для майбутніх батьків і її варто враховувати при плануванні вагітності.

Крім того, в обов'язковому порядку на останніх місяцях вагітності жінкам варто частіше перебувати на свіжому повітрі і отримувати необхідну природну підтримку для себе і підростаючого плода у вигляді сонячного світла.

Сподіваємося, ця інформація буде корисною для вас і ваших близьких.

Нагадаємо, агресивна поведінка дітей може бути пов'язано з короткими списами певних мозкових хвиль.

Як повідомляв Znaj.ua, датські вчені працюють над створенням інноваційної вакцини проти сінної лихоманки.

Також Znaj.ua писав про те, що Аніта Луценко - це спортсменка, фітнес-тренер, ведуча, щаслива жінка і молода мама, яка допомагає і навчає людей любові до свого тіла.