В Укргідрометцентрі попередили громадян про можливе погіршення самопочуття у зв'язку з погодними умовами. Так, згідно графіку ефективної температури за показником Міссенарда, в Україні на вихідних, 15-16 вересня, очікуються субкомфортні погодні умови.

"Протягом вихідних, у ранкові години 15 вересня і протягом цілої доби 16 вересня люди можуть відчувати помірні теплонавантаження. Зростає збудливість і дратівливість, відзначається зниження імунітету, перепади емоційної активності, зниження уваги і працездатності, підвищена сонливість", - повідомили в прес-службі Укргідрометцентру.

Також у гідрометцентрі підкреслили, що субкомфортні погодні умови будуть фіксуватися протягом цілого дня в понеділок і вівторок, 17-18 вересня.

Нагадаємо, сезон пилкування в Україні йде на спад – починаючи з поточного тижня пилок амброзії залишиться актуальним алергеном тільки для півдня, сходу і Закарпаття. Тут можуть спостерігатися помірні до високих концентрації цих пилкових зерен.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Раніше повідомлялося, що синоптик Наталія Діденко, розповіла про те, яка погода чекає на країну у вихідні. 16 вересня за словами синоптика, на Заході, Півночі і в Центрі +18+24 градуси. На Півдні і Сході ще побуде тепло, +24+27 градусів.

Західне похолодання і дощі поширяться в східному напрямку. Вранці 16 вересня також прогнозують опади у північних областях. У неділю, 16 вересня, в Києві буде прохолодно. Стовпчик термометра затримається на +20+22 градуси, посилиться північно-західний вітер. Вранці жителям столиці слід чекати дощу.

Нагадаємо, національне управління океанічних і атмосферних досліджень попереджає, що величезна діра в сонячній короні може стати передвісником найбільшої сонячної грози за останні кілька років.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що 15-16 вересня, в Україні буде панувати по-літньому тепла погода.

Також портал "Знай.uа" писав, кожен рік осіння депресія захоплює людей і змушує страждати.