Малятко Рубі відбула до Кенії разом з сім'єю, щоб зустрітися на Великдень зі своїм дідусем, якого вона ніколи не бачила, проте цьому не судилось статись.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Варто відзначити, що з дівчинкою на фатальний переліт піднялась її 23-річна мати, семирічний брат та чотирирічна сестра. Крім того на борту перебувала й бабасу, яка вже доволі давно проживає із сімю у Онтаріо, що у Канаді.

Проте, як вже відомо, дівчинці не судилось побачити дідуся через моторошну катастрофу. Вона разом із сім'єю загинула під час аварії літака в Ефіопії, де з усіх 157 пасажирів не вижив ніхто. Боїнг, який летів з Аддіс-Абеби в Найробі, розбився через кілька хвилин після зльоту.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

У свою чергу 60-річний дідусь, який чекає в гості свою маленьку внучку, відразу позбувся всієї родини. Убитий горем, він розповів про останню розмову зі своєю донькою, мамою Рубі.

[quote author=""]"Вона не знала, чому у неї таке погане передчуття. Це був мій останній розмову з нею

Разом з тим варто відзначити, що в "Міжнародних авіалініях України" підтвердили інформацію про те, що після авіакатастрофи Boeing 737 Max 8 в Ефіопії, вони і далі планують придбати ці літаки. Однак при цьому в авіакомпанії додали, що їх допустять до польотів лише після перевірки для підтвердження того, що судна відповідають усім вимогам безпеки.

Варто відзначити, що після авіакатастрофи, яка нещодавно відбулася в Ефіопії, ряд країн відмовилися від покупки даного повітряного судна.

Що стосується українських авіакомпаній "Міжнародні авіалінії України" і SkyUp, то вони мають намір найближчим часом придбати літаки вищевказаної моделі. Зокрема, у МАУ відзначили, що подібних судів вони на даний момент не мають, проте в поточному році планують придбати мінімум три літаки Boeing 737 MAX 8. При цьому варто зазначити, що Державна авіаційна служба тимчасово призупинила польоти цих літаків на території України.

В "Міжнародних авіалініях" відзначили, що на даний момент вони ведуть активний діалог з виробником літаків Boeing 737 MAX і ретельно спостерігають за ходом розслідування ефіопської катастрофи.

Нагадаємо, російські блогери зняли відео перед моторошною авіакатастрофою в Ефіопії.

Як повідомляв "Знай.ua", що у Баку екстрено приземлився російський літак, перевіряють на вибухівку.

Також "Знай.ua" писав, що серед загиблих у Ефіопії знайшли путінського "визволителя Криму".

Українців серед загиблих в авіакатастрофі в Ефіопії немає – МЗС