З Російської Федерації прийшли вельми моторошні новини. Так, у Володимирській області три співробітники поліції загинули в жахливій ДТП.

Читайте Знай в Google News!

У Мережі вже з'явилося відео, на якому видно, як поліцейські, не знижуючи швидкості, влітають в КамАЗ. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

За інформацією журналістів, у Володимирській області троє поліцейських загинули в аварії з вантажівкою. Це сталося 27 листопада в місті Камешково. Там 25-річний водій легкового автомобіля Mazda 3 влетів у КамАЗ, що їхав у тому ж напрямку. За кермом перебував 26-річний молодий чоловік.

У мережі з'явилося відео аварії. На кадрах легковик, не знижуючи швидкості, буквально влітає під вантажівку. Після цього КамАЗ відкидає трохи вперед, а легковик убік.

Популярні новини зараз

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

За даними поліцейських, загинули всі три людини, які перебували в іномарці: водій і двоє чоловіків 1987 і 1985 років народження. Водій КамАЗу не постраждав.

"Загиблі чоловіки були співробітниками ОМВД Росії по Камешковскому району. У момент ДТП перебували у вільний від служби час на особистому автомобілі", - повідомили в УМВС по Володимирській області.

Причини жахливої аварії, поки ще з'ясовуються.

Варто також нагадати нашим читачам, що засоби масової інформації поділилися даними про сім'ю священика з Рівненської області, яка потрапила в смертельну аварію. Ця трагедія сталася 26 листопада 2020 року на трасі Рівне-Городище-Старокостянтинів, автомобіль виїхав на головну дорогу, де в нього згодом в'їхала вантажівка.

Пасажири в результаті сильного удару вилетіли з автомобіля. Дружина священика і 7-річний син загинули. Ще двох дітей (Марка і Севастіана) зараз рятують медики, проте жодних прогнозів не дають.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, жахлива ДТП під Чернівцями забрала життя поліцейського, українці не стримують сліз: "Такий молодий".

Як повідомляв Знай.uа, у жахливій ДТП загинули дружина і син священика - Бог не допоміг.

Знай.uа писав, у Харкові багатотонний тягач розчавив пенсіонерку: "Розмазав по асфальту".