Після того, як герцогиня Сассекська Меган Маркл заявила про втрату дитини, її чоловік, принц Гаррі вперше вийшов на контакт зі своєю аудиторією.

Читайте Знай в Google News!

Принц анонсував відкриття нової платформи WaterBear, на якій буде зібрано "найпрекрасніші документальні фільми про природу".

Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube

Чоловік Меган Маркл зазначив, що потрібно не тільки говорити про захист природи, а й діяти. Про це стало відомо завдяки ефіру принца Гаррі на каналі waterbearnetwork в мережі Instagram.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Природа – наше джерело дії", – сказав принц Гаррі.

Зазначимо, що нещодавно його критикували за те, що він літає завжди тільки приватними бортами, забруднюючи атмосферу, хоча говорить про важливість збереження планети. Герцог Сассекський також попросив подумати і про дітей, згадавши про однорічного сина Арчі.

"Бути з природою - найзцілююча частина життя. Я щиро в це вірю. Але в той момент, коли ти стаєш батьком, все змінюється. Ти починаєш розуміти, що немає сенсу приносити в цей світ нову людину. Адже коли він досягне мого віку, на планеті вже неможливо буде жити", – сказав він.

Принц Гаррі та Меган Маркл з сином Арчі, фото: Getty Images

На думку принца Гаррі, ми не можемо красти майбутнє у своїх дітей. На планеті потрібно вести себе гідно, щоб привнести на неї по-справжньому хороші речі.

"Нам потрібно приділити час і добре подумати над тим, як ми можемо отримати те, що нам потрібно. Важливо, щоб наше бажання здійснилося, і не забирати нічого у наших дітей та наступних поколінь", – підсумував герцог.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вся королівська сім'я повернулася "п'ятою точкою" до Меган Маркл, і це після викидня.

Як повідомляв Знай.uа, Меган Маркл зізналася в складнощах життя з принцом Гаррі: "Ніколи б не подумала".

Знай.uа писав, Меган Маркл втратила другу дитину і заридала на весь палац: "У мене викидень".