З Німеччини прийшли тривожні новини. Так, в німецькій столиці, в місті Берлін, сталася стрілянина. За інформацією журналістів і поліцейських, вранці, 26 грудня, було поранено чотирьох осіб.
Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Reuters.
Журналісти пишуть, що стрілянина сталася рано вранці в районі Кройцберг. Поліція заявляє, що в сутичці брали участь кілька людей, чотирьох госпіталізовано з пораненнями. Пожежна служба Берліна раніше повідомляла про трьох важко поранених.

Німецька поліція, фото: dw.com

Учасників стрілянини шукали багато озброєних офіцерів поліції. Також було задіяно вертоліт, який здійснив обліт району.
Стрілянина сталася недалеко від штаб-квартири Соціал-демократичної партії. У той же час правоохоронці кажуть, що у них поки немає доказів політичних мотивів стрілянини.

"Зараз ситуація дуже неясна", – заявила представник поліції.

Поліція повідомила, що причина події поки невідома, ведуться пошуки можливих учасників збройного конфлікту.
Варто також нагадати нашим читачам, що стало відомо про інцидент, який стався в Києві. Неадеквати кинули в співробітників поліції гранату і відкрили стрілянину. Таким чином, повідомляється, що житель Баришівського району очолював групу.
Під час затримання 28-річний житель кинув у бійців КОРДу гранату, після чого відкрив вогонь. Співробітники поліції відразу ж почали відстрілюватися, і в результаті один із зловмисників отримав вогнепальне поранення в ногу. До слова, від вибуху було поранено і його подільника.