Нагадаємо, що нещодавно в Індонезії сталася жахлива авіакатастрофа і місцеві рятувальники організували масштабну спецоперацію по ліквідації наслідків аварії та пошуку тіл пасажирів.

На жаль з'явилися позаштатні ситуації, і під час пошукової операції загинув водолаз Сіарул Анто.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Detik News, яке посилається на командира рятувального загону.

Трагічний випадок стався у п'ятницю, 2 листопада. Причиною смерті чоловіка, за попередніми даними, стала декомпресія. Він помер у лікарні. Напередодні дайвери підняли на поверхню чорний ящик літака.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Варто нагадати, що в Індонезії рятувальники національного пошуково агентства знайшли і підняли на поверхню один з бортових самописців пасажирського "Боїнга" авіакомпанії Lion Air. Лайнер розбився в Яванському морі 29 жовтня. За даними місцевих ЗМІ, розшифрувати інформацію "чорного ящика" планують найближчим часом, таким чином можна встановити ймовірну причину катастрофи.

Цікаво, що раніше з'являлася інформація про виявлення у морі фюзеляжу літака, але ці повідомлення не підтвердилися. Знайдений предмет виявився уламками корабля.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що недалеко від західного узбережжя острова Ява, де індонезійська Boeing 737, що зазнав аварії, рятувальники і водолази знайшли тіла 10 загиблих. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання The Straits Times.

"В ході пошукових робіт вдалося знайти тіла 10 загиблих. Серед них є дитина. На берег також вивезли 24 мішка з фрагментами тіл, які були виявлені на березі", - повідомив голова національного Агентства з пошуку та рятування Індонезії Мохаммад Саюгі.

За словами головного рятувальника країни, з поверхні води фахівці вже зібрали все можливе. Інші жертви знаходяться всередині літака.

Нагадаємо, молитви і крики про допомогу: з'явилося моторошне відео з борту Boeing 737.

Як повідомляв Знай.uа авіакатастрофа в Індонезії: всі деталі катастрофи, рятувальної операції, фото і відео.

Знай.uа писав, авіакатастрофа в Індонезії: хто винен у смерті пілотів і сотень безневинних пасажирів Boeing.