В Італії сталася страшна авіакатастрофа. З'явилася інформація, що недалеко від Венеції впав легкомоторний літак. В результаті аварії загинули два пасажири.

Про це стало відомо завдяки повідомленню італійського інформаційного агентства ANSA.

За інформацією журналістів відомо, що літак Sia Marchetti Sf 260 розбився у Caorle в місцевості Бріан, один із загиблих був льотчиком-інструктором. На місце події прибули пожежники, медики і військові. Причина аварії поки невідома.

Варто нагадати, що в мережі опублікували фото будинку кадрового російського офіцера, екс-заступника Гіркіна (Стрєлкова), Сергія Дубинського, якого звинувачують у знищенні Боїнга MH17.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Міжнародне розвідувальне співтовариство InformNapalm опублікувало фотографії маєтку російського військового Сергія Дубинського, відомого під позивним "Хмурий", якого підозрюють у причетності до катастрофи літака "Боїнг" рейсу МН17 в небі над Донбасом. Відповідні фото опубліковано на сайті спільноти.

Наголошується, що колишній начальник розвідки терористів "ДНР" Сергій Дубинський в кінці травня 2018 року ділився цими фотографіями в закритому листуванні зі своїми поплічниками.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно в Індонезії сталася жахлива авіакатастрофа і місцеві рятувальники організували масштабну спецоперацію по ліквідації наслідків аварії та пошуку тіл пасажирів. На жаль з'явилися позаштатні ситуації, і під час пошукової операції загинув водолаз Сіарул Анто. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Detik News, який посилається на командира рятувального загону.

Трагічний випадок стався у п'ятницю, 2 листопада. Причиною смерті чоловіка, за попередніми даними, стала декомпресія. Він помер у лікарні. Напередодні дайвери підняли на поверхню чорний ящик літака.

Нагадаємо, знайдено "чорний ящик" фатального рейсу Lion Air.

Як повідомляв Знай.uа літаки не змогли поділити злітну смугу, пасажирів врятувало тільки диво.

Знай.uа писав, МАУ переглянули норми перевезення багажу.