Торговці популярних турецьких курортів Сіде і Аланія вимагають у місцевого Міністерства туризму і культури переглянути стандарти системи "все включено" у готелях, передає Асоціація туроператорів.

Так, у відомство було направлено лист від Торгово-промислової палати Манагавта з проханням змінити стандарти "все включено" і визначити місця, де готелі подібного типу не будуть завдавати шкоди іншому бізнесу.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Члени палати впевнені, що система "все включено" негативно впливає на їх бізнес, так як туристи не виходять з готелів і не бажають витрачати гроші в місцевих ресторанах, магазинах, а також не подорожують по країні.

Популярні новини зараз

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також у торгово-промисловій палаті заявили, що перегляд стандартів "все включено" дозволить чесно конкурувати продавцям і готелям за гроші клієнтів. Відзначається, що Туреччина взяла курс на якісного туриста, який здатний витратити не менше 1 тисячі доларів за візит.

Нагадаємо, що нова Рада легалізує в першу чергу.

Як повідомляв портал Знай.uа, виконавчий директор Української асоціації туристичних агентств Павло розповів Григораш, де українці воліють відпочивати і чому.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі порівняли відпочинок на українських курортах.