Панікуєте через закриття кордонів і зірвані плани на відпочинок? Подумайте про відпочинок у Затоці. Хоча цей курорт має славу занадто дорогого і такого, який шкутильгає на сервіс - знайте, можна знайти варіанти на будь-який смак і гаманець.

Поради туристам Знай.ua дає на основі матеріалу видання "Николаевские новости".

Затока - унікальна, адже знаходиться між Чорним морем і Дністровим лиманом. Тому тут можна як купатись у солоному морі, так і в прісній затоці. Море тут неглибоке, дно - піщане і рівномірне. Пляж має протяжність близько 20 кілометрів. Одним словом, це чудове місце для відпочинку із дітьми.

Найнижчі ціни, які можна буде побачити цього сезону - 2500 за вісім днів. Проте це мінімальна сума, яку проситимуть за житло максимально далеке від пляжу і з не найсвіжішим ремонтом. Середній сегмент відпочинку варіюється між 10950 і 12200 за вісім днів. За ці гроші можна розраховувати на свіжий ремонт, вдале розташування щодо моря і інфраструктури, наявність бездротового інтернету і кондиціонеру. Відпочинок-люкс стартує від 37400 грн за 8 ночей. Щоправда, за такі гроші ви отримуєте цілий будинок, в якому можете жити разом із 12 друзями і знайомими.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Показати ще

Затока не має музеїв чи історичних місцин, проте може розважити аквапарком, луна-парком, водним спортом, прогулянками красивою набережною та великою кількістю ресторанів та кафе.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Копи втрачали зуби і погони: нечуваний скандал в Затоці прогримів на всю Україну.

Як повідомляв портал Знай.ua, Одеса, Коблево чи Затока: у скільки українцям обійдеться відпочинок на морі.

Також Знай.ua писав, Відпочинок в Україні 2020 – озвучено всі ціни на житло біля моря та в горах.