Мандрівник, журналіст і книговидавець Сергій Удовик розповів в програмі «Романенко. Бесіди» про ціни на житло і продукти в Мексиці, а також поділився яскравими гастрономічними враженнями.

За його словами, ціни на житло для туриста в Мексиці цілком прийнятні.

«Познайомився з родиною, з Росії переїхали, хочуть там залишитися. Вони зняли квартиру на трьох, велику - 1000 доларів на місяць. Але можна і дешевше зняти. Можна будинок. Дивлячись як: сезон - не сезон, на скільки ти знімаєш, наскільки вона велика і що туди входить, яке обслуговування. Так що там цілком. Зараз з ковідом цим підупали ціни. Хоча ми їхали, знову наплив пішов туристів і з'явилися черги в супермаркетах, більше людей стало», - розповідає Удовик.

Так само мандрівник запевнив, що в Мексиці дуже приємні ціни на продукти, які в свою чергу тішать якістю, різноманітністю і екзотичністю.

«За цінами продукти приблизно те ж саме, а за якістю - відмінна якість. Все своє, місцеве. Фрукти - там якраз сезон папайї. Ціни на фрукти взагалі близько 40 грн за кілограм. Ще цікаво кожен день якісь знижки в супермаркетах. так 40 НРН варто тут заходить знижка 15 грн кілограм. Ананаси можна по 15 купити, апельсини, мандарини, лайм. А яблука дорогі, вони привізні», - продовжує він.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Удовик розповів також про враження про традиційний місцевому блюді.

«Що мені дуже сподобалося - ось ця нопаль, це кактус. Дуже смачний виявився. Там у них кактуси як тільки не готують і так смажать, і маринований кактус нопаль на виноградному ... Загалом схожий на наші огірочки мариновані», - ділиться гість.

При цьому, як запевняє Удовик, відмінність цін в кафе середнього рівня і вуличних забігайлівок дуже невелике.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що українець перехитрив готельєрів на екзотичних островах.

Раніше Знай.ua повідомляв, що чоловік Дорофеєвої Дантес розповів, що по чому на казковому Балі