Маршрут для романтиків і закоханих

В Україні безліч туристичних місць, які краще відвідувати в певний сезон. А ось тунелем кохання, що в селі Клевень Рівненської області, можна милуватися в будь-який час року, стверджує тревел-блогер Сподін Ігор.

Тунель є коридор з щільно зростаючих дерев протяжністю близько 4000 метрів. Їх крони щільно змикаються, утворюючи арку ідеальної форми. Мандрівник Ігор Сподін розповідає, що тунель не диво природи, хоча таким здається, а об'єкт, створений людиною.

Десятки років тому для військових потреб тут була прокладена гілка залізниці. А щоб її не було видно здалеку, уздовж густо посадили кущі та дерева. Коли військові перестали користуватися дорогою, зелень сильно розрослася. Пізніше по рейках став курсувати поїзд від деревообробного заводу Оржева. Він збивав гілки, в результаті чого вийшов тунель з арковими склепіннями, дізнався від місцевих жителів Сподін Ігор.

Тунель з дерев гарний круглий рік. Навесні він радує ніжною зеленню, влітку непроглядними соковито-зеленими стінами, восени різнобарвним листям, а взимку нагадує снігове королівство. Місце ідеально підходить для фотосесій. Якщо хочете круто відзначити річницю весілля, або влаштувати романтичне побачення, вирушайте саме сюди, підкреслює тревел-блогер Сподін Ігор.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Дві рейки, що йдуть вдалину, часто приймають за символ долі двох закоханих. Шлях по красивому коридору навіває порівняння з дорогою життя, що веде до невідомого, але обов'язково щасливому. Такі враження почув Сподін Ігор Юрійович від численних туристів, не тільки українських, а й зарубіжних.

Відвідування тунелю кохання неодмінно принесе заряд бадьорості та оптимізму. Це одне з тих місць, які здатні заряджати енергією, надихати на творчість. Ви обов'язково захочете повертатися сюди ще і ще, щоб подивитися на рідкісне чудо, спільно створене людиною і природою, резюмує мандрівник Ігор Сподін.