Новий рік - це прекрасне свято, коли практично всі отримують величезну кількість вихідних, щоб відпочити, кудись поїхати, відвідати близьких. Свято вже зовсім скоро, тому ми не будемо вам допомагати щось вигадати, плани на Новий рік вже напевно є.

А ось коли брати відпустку, щоб побільше відпочити це окремий і досить важливе питання.

Вся справа в тому, що якщо правильно розпланувати свою відпустку, то ви можете отримати ще кілька днів законного відпочинку, при цьому не витративши належну покладений вам відпустку. Допоможуть нам в це державні свята, коли за законом всім усьому дають вихідний день.

відпочинок

Таким чином, якщо все правильно спланувати, то подорожувати у вас вийде майже кожні 2 місяці. Давайте ж розберемося, як це здійснити.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Показати ще

Календар вихідних днів 2019 го року

Щоб зрозуміти, коли нам краще брати відпустку, давайте подивимося в календар святкових вихідних днів в Україні:

  • 1 січня - Новий рік
  • 7 січня - Різдво Христове
  • 8 березня - Міжнародний жіночий день
  • 28 квітня - Пасха
  • 1 травня - День праці
  • 9 травня День Перемоги
  • 16 червня - Трійця
  • 28 червня - День Конcтітуціі України
  • 24 серпня - День незалежності
  • 14 жовтня - День захисника України
  • 25 грудня - Різдво Христове

Календар вихідних днів в Україні 2019

11 додаткових вихідних на честь свят у нас вже є. Крім цього, ми розуміємо, що у кожної компанії відпустка нараховується індивідуально, але за законом кожен має право взяти 24 календарних дні на рік. Ми округлимо і спробуємо розрахувати 20-денну відпустку таким чином, щоб отримати якомога більше вихідних днів.

Коли краще брати відпустку в 2019-му році: календар вихідних днів

Як ми вже говорили, на Новий рік нічого пропонувати ми не станемо, адже у вас вже напевно є свої плани. Давайте тепер пройдемося по списку і дізнаємося, які дати найкраще підійдуть для відпустки.

Якщо ви візьмете відпустку 6-7 березня, то у вас буде цілих 5 днів відпочинку, які цілком можна витратити на подорож в країні. Або просто для відпочинку вдома. До того ж свято 8 березня сприяє гарному відпочинку.

З 30-го квітня по 10 травня буде 7 робочих днів. Саме їх варто взяти в якості відпустки і тоді у нас буде цілих 16 днів для відпочинку. За цей час можна встигнути прекрасно відпочити в будь-якій країні, або ж влаштувати цілий тур.

Щоб відпочити два рази по 5 днів, то потрібно взяти відпустку 13-14 червня і 26-27 червня. І вийде, що за місяць у вас буде чимало вихідних, які можна витратити для відпочинку в країні.

Крім цього, щоб отримати ще одну невелику можливість для подорожі беремо відпустку 26-27 серпня і в комбінації з Днем Незалежності отримуємо ще одну невелику відпустку.

Далі жовтень. Беремо вихідні 10-11 числа і у нас знову цілих 5 днів відпочинку, які можна витратити, як завгодно.

Ще 2 дні відпустки беремо на 26-27 грудня, щоб розслабитися перед черговими новорічними святами.

українці відпочивають

Якщо порахувати, то ми витратили всього 19 календарних днів відпустки (швидше за все у вас залишається ще 5). Але, незважаючи на це, у вас буде можливо спланувати цілих 6 подорожей (1 з них буде тривалою і 5 коротких). 6 відпусток - це в середньому подорож кожні 2 місяці як ми і обіцяли вам на початку тексту. Крім цього, якщо брати відпустку по нашим порадам, то ви зможете відпочивати в будь-який час року.

Важливі поради

Тут ми додамо кілька важливих речей, які можуть здатися комусь і так очевидними, але тим не менш, комусь вони точно допоможуть.

Користуйтеся лоукостами. Є безліч сервісів, де ви зможете знайти абсолютно недорогі квитки на літак. І до того ж на потрібні вам дати.

Замовляйте готелі, або квартири заздалегідь. Шукати житло на місці - досить погане рішення. Ви, звичайно, не залишитеся на вулиці, але тим не менш, можете неабияк переплатити. Щоб цього не сталося, користуйтеся спеціальні сервісами для пошуку житла в будь-якій країні.

Що знаходити дешеві авіаквитки, ви можете підписатися на розсилку від різних авіакомпаній. Звичайно, ваша пошта буде виглядати досить страшно, але ви першими зможете дізнаватися про найдешевші квитки та інші акції.