Стало відомо, що популярний угорський лоукост WizzAir відкриває два нових маршрути в грецькі міста Афіни і Салоніки.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, польоти з української столиці в Грецію розпочнуться вже з травня і будуть здійснюватися регулярно двічі на тиждень. Варто відзначити той факт, що зараз квитки на нові маршрути доступні за смішною ціною – всього 20 євро.

Раніше ми писали про те, що деякі авіаперевізники перестають бути лоукостами в повному сенсі цього слова. Перевезення багажу скоро буде коштувати більше, ніж сам переліт, зокрема, - у компаній Ryanair і Wizz Air.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Якщо раніше перевезення невеликої сумки в багажному відсіку на рейсах Ryanair коштували 8 євро при оформленні під час покупки авіаквитка і 10 євро в наступні рази, то зараз цей збір становить 10 і 12 євро відповідно.

Мінімальний багажний збір в Wizz Air збільшено з 7 до 9 євро. Тепер перевезення валізи до 10 кг в якості багажу коштують від 9 до 24 євро в низький сезон і від 12 до 27 євро у високий сезон. Також обидва лоукости змінили діапазон цін на оплату пріоритетної посадки, яка дозволяє брати в салон літака два предмети ручної поклажі.

Нагадаємо, що у літаках українських національних авіаліній будуть продавати міцний алкоголь. Тепер пасажир може придбати в польоті червоне або біле вино, наливки зі Львова, горілку Nemiroff і Absolut, а також віскі та джин. Раніше алкогольне меню включало тільки пиво.

Як повідомляв портал Знай.uа, українська авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" (МАУ) запровадила нововведення для пасажирів з ручною поклажею. Відтепер авіаперевізник дозволяє пасажирам замовляти перевезення в салоні не більше однієї додаткової речі.

Також портал Знай.uа писав, що компанія "Міжнародні авіалінії України" скорочує персонал і затримує виплату зарплат. Так, восени 2018 року МАУ перевела близько чотирьохсот працівників технічного комплексу МАУ в дочірнє підприємство по технічному обслуговуванню літаків МАУ Технік.