На офіційних сайтах лоукост авіакомпаній і навіть деяких традиційних компаній є спеціальна вкладка, завдяки якій можна знайти календар найбільш низьких тарифів. На одних сайтах ця кнопка розташована на головній сторінці на видному місці, а на інших все ж доведеться пошукати.

Щоб ви не витрачали свій дорогоцінний час для пошуку, ми представляємо вам просту і зрозумілу інструкцію.

Ryanair. Вкладка Plan – Explore – Fare Finder. Введіть пункт відправлення і суму максимально допустимого бюджету (до 20 доларів, до 40, 60, 80, 100 або 150 доларів). Введіть пункт призначення зацікавив вас місто або країну, або ж залиште Anywhere та натисніть пошук. Перед вами з'явиться календар з найбільш дешевими квитками на найближчі кілька місяців.

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Wizzair. Вкладка Пошук тарифів. Все практично так само, як і на сайті Ryanair. Але є одна важлива відмінність. Тут обов'язково потрібно ввести пункт призначення. Зате дату можна не вказувати.

Ernest Airlines. Тут все неймовірно просто. На головній сторінці в спеціальному полі потрібно ввести пункти відправлення та призначення і натиснути писк. Авіакомпанія автоматично видасть вам повний календар з датами і цінами.

Vueling. Вкладка Travel – Book your flight – Price calendar.

Aegan Airlines. Вкладка Plan – Low Fare Calendar. Зверніть увагу на те, що грецька авіакомпанія пропонує неймовірно дешеві квитки з Києва в європейські міста з пересадкою в Афінах.

МАУ. Це не дешева, але компанія має привабливу фішку. Якщо шукати квитки заздалегідь, то їх можна придбати за вартістю лоукосту. Натисніть вкладку Low cost ціни. Перейдіть трохи вниз, і ви знайдете бюджетні квитки на рейси. Найдешевшими будуть квитки за 10 місяців до польоту.

Раніше "Знай.uа" писав про нові рейси з України, які запустяться у 2019 році

А також про те, як подорожувати без знання англійської мови

Нагадаємо: на яких сервісах і сайтах шукати житло в подорож