Акторка Дженна Ортега прославилася завдяки ролі похмурої Венсдей у ​​однойменному серіалі.

У ролі страшної дитини сімейки Адамс Дженна настільки сподобалася глядачам, що інші виконавиці померкли одразу. Тепер, поки всі шанувальники із завмиранням серця очікують на другий сезон серіалу "Венздей" і будують здогади про те, хто буде головним лиходієм, Ортега миготить на червоних доріжках. Однак без казусів не обходиться.

Дженна Ортега, фото: Instagram

У Нью-Йорку відбулася світова прем'єра фільму "Крик 6". Захід зібрав весь світ Голлівуду. Зіркою вечора була 20-річна зірка серіалу "Венздей" Дженна Ортега. Красуня з'явилася на червоній доріжці разом із екстремальним декольте. Дженна була без білизни, тому її акуратні груди так і норовили вистрибнути з ліфа сукні від Жан-Поля Готьє, що нагадує розібраний смокінг.

Але підвела акторку не небезпечну сукню, а звичайний синій фломастер. Якщо придивитися до фото, можна помітити, що білу частину таки зверху Дженна Ортага забруднила їм. Мабуть, це сталося тоді, коли вона роздавала шанувальникам автографи.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Прикрити пляму не було чим, тому Дженна вирішила залишити все як є. З незворушним виглядом вона позувала папараці.

Те, що трапилося з актрисою, активно обговорюють у Мережі. Багато хто захоплюється витримкою Ортеги. Мовляв, не кожна знаменита дама наважиться постати перед камерою у такому вигляді. Втім, незадоволених також вистачає.

"Пляма від ручки виводить мене з себе", - пише фанат про зірку, що сіла в калюжу.

Джена Ортега, кадр із серіалу "Венздей"

Нагадаємо, що Дженна Ортега з "Венздей" поскаржилася на зйомки серіалу: "Рвала на собі волосся" .

Раніше ми повідомляли, що Дженна Ортега та всі актори з "Венздей" не могли митися на зйомках у Румунії: "Ми пережили...".