Український хореограф, фіналіст проєкту "Танці зі зірками" Дмитро Дікусар перервав кількамісячне мовчання і показав, як змінився за місяці служби у лавах ЗСУ. Фото він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Дмитро Дікусар з перших місяців повномасштабної війни не вагаючись вступив до лав ЗСУ, щоб захищати Україну. З того часу він дуже рідко виходив на зв'язок із шанувальниками і розповідав про те, що з ним і де він. В останні дні січня він все ж таки вирішив перервати мовчання і поділився новим фото.

Так, у кадрі Дмитро Дікусар позує військовій формі із шевронами, на голові — каска та тактичні окуляри. Хореограф розповів, що з ним усе гаразд і закликав вірити у ЗСУ.

"Тільки хотів сповістити вас, що зі мною все добре! І нагадати, що люблю вас безмежно!!! Тримаємося і віримо у ЗСУ!!! Обійняв!!", - написав хореограф.

Реакція українців не змусила на себе довго чекати.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

"Як приємно, що Ви живі та здорові!!! Нехай ангели охороняють Вас від негативу!!! Ми дуже любимо Вас!!! Ви наш король сцени!!", "З нетерпінням чекаємо на твоє повернення на паркет", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, суддя "Танців зі зірками" Катерина Кухар нагадала, що оточенню ніколи не догодиш: "Будь леді".

Також наш портал інформував, Влад Яма з "либою" до вух знову показав, як розважається у Лос-Анжелесі, хайпонувши з українським прапором: "Чому Дьоміна заблокували".

Крім того, ми писали, танцівниця Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" налякала українців станом здоров'я: "Тільки лиха не наробила".