Нещодавно відбувся конкурс "Міс Всесвіт", на якому Україну представляла красуня Вікторія Апанасенко.

Перше місце посіла представниця США Р'Боні Габріел. Але наша дівчина точно всіх здивувала, коли вийшла на сцену з механічними крилами... але настав час продати їх. Не заради власної вигоди, а щоб допомогти ЗСУ.

Вікторія Апанасенко, скриншот: Instagram

"Я віддала перші крила з мого національного костюма для Міс Всесвіт на аукціон і зібрала 10 100 $ на протези нашим героям ЗСУ", - заявляє Вікторія.

Крім цього, Апанасенко стала амбасадором некомерційної організації, яка і займається наданням протезів українцям, які постраждали від війни. Спочатку лікування відбувається в нашій країні, а потім пацієнти прилітають до США та перебувають на реабілітації.

Популярні новини зараз

Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн

Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб

Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Вікторія Апанасенко, фото: Instagram

Вікторія Апанасенко, фото: Instagram

"Світ врятує краса, але насамперед краса душі, бо саме в ній сила справжніх українок!", "Ви окрилили наших захисників", "Ти мала бути в топі - це очевидно. Судді голосували явно не за ознакою краси, а за ознакою солідарності з латиноамериканськими країнами", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, українка Апанасенко з "Міс Всесвіт-2023" жодного слова не сказала про війну - заборонили

Як повідомляв "Знай.uа", росіянка Ліннікова, яка з ганьбою пролетіла на "Міс Всесвіт", здійснила мрію кожного земляка: "Новий iPhone 14"

Знай.ua писав, Міс Україна Всесвіт-2022 Вікторія Апанасенко розповіла про внутрішні проблеми: "З'явилися постійна слабкість, втома"