Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня Матвієнко розповіла, що була змушена виїхати до Великобританії, бо через війну втратила будь-який прибуток, як і її зірковий чоловік Арсен Мірзоян. Цим вона поділилася в інтерв'ю 24 каналу.

З початком повномасштабної війни хтось із артистів "акліматизувався" за нових умов і продовжує жити в Україні. Однак для Тоні Матвієнка зміни стали фатальними. Їй довелося виїхати з країни до Великобританії заради соціальної допомоги, адже вдома вона та її чоловік втратили будь-який дохід.

Тоня Матвієнко. Фото: скрін youtube

"У нашої родини заробітку зараз немає. Мене часто запитують, чому я за кордоном. Уявіть, у нас вдома три артисти. Роботи немає, комунальні треба платити, їсти, просто виживати. Тому я і поїхала до Британії, я тут отримую допомогу. Щоб було що поїсти купити. Я не знаю, як інші артисти виживають. Якби в мене чоловік був на держслужбі, який бізнес... У нас із Арсеном немає нічого цього, ми всі вкладали у себе, свої пісні, кліпи", - поділилася артистка.

Тоня Матвієнко зізналася, що дуже скучила за чоловіком та мамою, але повертатися додому з молодшою ​​дочкою не поспішає, оскільки "сімейний будинок ще не готовий до зими". При цьому її старша дочка повернулася до України та знайшла роботу.

Популярні новини зараз

Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, Арсен Мірзоян розповів про свій шлях від працівника заводу до артиста і сварки з Тонею Матвієнко: "Відчувається потреба..."

Також наш портал інформував, що Настя Каменських готова продати щось цінне, щоб дати 8-річній українці з Харкова крихітний шанс на життя: "Ми можемо все".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Катерина Кухар із "Танців зі зірками" повідомила про тяжку втрату партнера: "Наша партія була наповнена життям".