Примадонна російської естради Алла Пугачова нещодавно скаржилася на отриману від режисера Микити Михалкова відмову зіграти роль комічної старої. І ось знову Алла Пугачова почула чергове "ні" від митця.

Примадонна розповіла, що спершу Міхалков обіцяв зняти її в кіно у такому амплуа, але в результаті не виконав свою обіцянку. Проте Алла Пугачова не давала забути про себе, хоча у відповідь чула лише: "Ти стань спочатку старою, а потім вже нагадуй мені".

Алла Пугачова, clutch.ua

Співачка переконана, що вона ідеально підходить для цієї ролі. Навіть більше, артистка вважає, що за допомогою якісного та вдалого гриму будь-кого можна перетворити як на стару жінку, так і на молоду дівчину. У комедії Михалкова, яка розповідає про життя героїні з дитинства до старості, Алла Пугачова готова зіграти роль в обох амплуа.

Проте, попри наміри Пугачової, Микита Міхалков виявився непохитним. Режисер впевнений, що співачка завжди встигне зіграти стару, але не цього разу. Михалков пояснив, що набагато важливішим у житті є залишатися такою ж красивою, молодою і талановитою, ніж отримати роль комічної старої.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Микита Михалков

Нагадаємо, раніше у мережі спливла стара обкладинка з Пугачовою, фанати не впізнають

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова стала на захист Ротару після цькування у Росії

Також "Знай.ua" писав, що Вайкуле так загуляла з Пугачовою, що більше дивитися не може на алкоголь