Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників радісною новиною - вона стала "Жінкою Року" за версією популярного глянцю Glamour Russia. Так, на цьому нагороди для артистки не закінчилися - ледь не на наступний день її визнали "Героєм з Мережі" за версією журналу OK!. Регіна красувалася на червоній доріжці з чоловіком Владом Топаловим, примірявши пікантний брючний костюм і засвітивши груди.

"Ви відзначили мої досягнення в інтернеті. Я вдячна кожному , хто брав участь у голосуванні, хто підтримував і підтримує! Це 3я статуетка премії @okmagazine_ru 🙏🏻. І з кожним роком все крутіше і крутіше, але я готова справлятися з будь-якими труднощами і впокорювати будь-які вершини, адже у мене є моя сама міцна альпіністська страховка - мій чоловік @vladtopalovofficial ! З тобою будь-який високогірний трекінг по плечу) 💪🏻", - поділилася радістю Тодоренко. Фолловери зазначили, що їх кумир виглядає просто неймовірно, особливо багато хто звернув увагу на груди Регіни.

Популярні новини зараз

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.