Шалений ритм життя не завжди дозволяє нам правильно харчуватися. На приготування корисних та смачних страв просто бракує часу. Саме тому вівсянка на молоці стане в нагоді тим, хто не хоче зайвий раз додавати собі клопотів на кухні.
Її головний секрет – у правильно підібраних пластівцях. Обирати варто не види швидкого приготування, а більш цілісні зерна, котрі варяться приблизно від 10 до 20 хвилин.
Важливо також дотримуватися пропорцій. Наприклад, якщо потрібна густа каша, беріть на дві склянки рідини стакан пластівців, а коли хочете більш рідку – варто збільшити кількість води або молока.
Вам знадобиться:
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
100 г вівсяних пластівців
300 мл молока
вершкове масло 10-15 гр
цукор за бажанням
Рецепт приготування:
Молоко слід нагріти до кипіння, постійно помішуючи. Додати в нього цукор, засипати пластівці і варити на слабкому вогні приблизно 10 хвилин. Зазвичай оптимальний час ви можете знайти на зворотному боці упаковки.
Коли чаша загусне, вимикайте вогонь. Додайте вершкового масла, добре перемішайте. Закрийте ставу кришкою і хай настоїться до 5 хвилин.
Прикрасьте кашу фруктами і ягодами.
Дивіться: 7 незвичайних рецептів смачної та корисної вівсянки