Шалений ритм життя не завжди дозволяє нам правильно харчуватися. На приготування корисних та смачних страв просто бракує часу. Саме тому вівсянка на молоці стане в нагоді тим, хто не хоче зайвий раз додавати собі клопотів на кухні.

Її головний секрет – у правильно підібраних пластівцях. Обирати варто не види швидкого приготування, а більш цілісні зерна, котрі варяться приблизно від 10 до 20 хвилин.

Важливо також дотримуватися пропорцій. Наприклад, якщо потрібна густа каша, беріть на дві склянки рідини стакан пластівців, а коли хочете більш рідку – варто збільшити кількість води або молока.

Вам знадобиться:

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

100 г вівсяних пластівців

300 мл молока

вершкове масло 10-15 гр

цукор за бажанням

Рецепт приготування:

Молоко слід нагріти до кипіння, постійно помішуючи. Додати в нього цукор, засипати пластівці і варити на слабкому вогні приблизно 10 хвилин. Зазвичай оптимальний час ви можете знайти на зворотному боці упаковки.

Коли чаша загусне, вимикайте вогонь. Додайте вершкового масла, добре перемішайте. Закрийте ставу кришкою і хай настоїться до 5 хвилин.

Прикрасьте кашу фруктами і ягодами.

Дивіться: 7 незвичайних рецептів смачної та корисної вівсянки

Як повідомляв портал "Знай.ua", кухарі розкрили секрети найсмачнішої української страви.