Дотримуєтеся суворої дієти, або свідомо відмовилися від м'яса, приєднавшись до когорти вегетаріанців? Спеціально для вас існує простий та цікавий рецепт котлет із капусти, який не тільки не зашкодить фігури, а й стане улюбленим обіднім перекусом.
Вам знадобиться:


Капуста білокачанна 800 г.
Морква 4-5 шт.
Продаж квартири обернеться фінансовим шоком: в Україні встановили нові податки на нерухомість
Податки на карткові перекази: з якої суми доведеться віддати майже чверть
Ухилянтам готують посилені санкції від ТЦК
Дорого і принизливо: експерти назвали, скільки збитків завдають державі ТЦК
Яйця 3 шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Олія
Сіль, перець (за смаком)
Борошно або манка
Рецепт приготування:
Ретельно промийте качан капусти під проточною водою та витріть його паперовим рушником, щоб прибрати залишки вологи. Наріжте на чотири однакові частини та поставте варити на слабкому вогні хвилин на 20-25, воду краще трохи підсолити.
Потім відкиньте її на сито, добре відіжміть і пропустіть через м'ясорубку. Наріжте цибулю півкільцями, а моркву натріть на великій тертці, все це тушкуйте на сковорідці кілька хвилин, а потім – перекрутіть на м'ясорубці іще раз, додайте сіль з перцем, яйця та борошно (манку).
Повинне утворитися тісто за консистенцією, тільки тоді можна смажити на розігрітій олії. І нехай смакує!
Дивіться: пісні котлети із капусти