Дотримуєтеся суворої дієти, або свідомо відмовилися від м'яса, приєднавшись до когорти вегетаріанців? Спеціально для вас існує простий та цікавий рецепт котлет із капусти, який не тільки не зашкодить фігури, а й стане улюбленим обіднім перекусом.
Вам знадобиться:
Капуста білокачанна 800 г.
Морква 4-5 шт.
Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть
Підлітки понівечили жінку і скинули її зі скелі: найстаршого злочинця стратили за допомогою тортур
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Яйця 3 шт.
Цибуля ріпчаста 2 шт.
Олія
Сіль, перець (за смаком)
Борошно або манка
Рецепт приготування:
Ретельно промийте качан капусти під проточною водою та витріть його паперовим рушником, щоб прибрати залишки вологи. Наріжте на чотири однакові частини та поставте варити на слабкому вогні хвилин на 20-25, воду краще трохи підсолити.
Потім відкиньте її на сито, добре відіжміть і пропустіть через м'ясорубку. Наріжте цибулю півкільцями, а моркву натріть на великій тертці, все це тушкуйте на сковорідці кілька хвилин, а потім – перекрутіть на м'ясорубці іще раз, додайте сіль з перцем, яйця та борошно (манку).
Повинне утворитися тісто за консистенцією, тільки тоді можна смажити на розігрітій олії. І нехай смакує!
Дивіться: пісні котлети із капусти