Невід'ємними атрибутами осені традиційно вважалися цікаві книги, приємні бесіди та зігріваючі напої.
От тільки якщо чаю вам більше не хочеться, а тут ще й гості збираються навідатися, то можна приготувати дещо смачніше – наприклад, глінтвейн.
Вам знадобиться:
1 пляшка червоного вина
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
60 г цукру
1 паличка кориці
тертий мускатний горіх
1 апельсин
1 сухий лавровий лист
гвоздика
Рецепт приготування:
Залийте водою гвоздику та мускатний горіх, розігрівайте на слабкому вогні, а потім поступово збільшуйте температуру, поки не закирить. Потім одразу знімайте кришку і дайте настоятися до 10 хвилин.
Як тільки суміш охолоне, залийте у ємність вино, додайте цукор і поставте на вогонь. Поріжте на кілька частинок апельсин і покладіть у кастрюлю. Варіть на середньому вогні, і тільки під кінець досипайте спеції. Дайте покипіти хвилини 2-3 і можете вимикати плиту.
Все, виявляється, дуже просто, ваш осінній напій готовий!
Дивіться: як приготувати глінтвейн вдома