Лазанья - це символ італійської кухні, не менш значущий, ніж піца або паста. Вона нагадує багатошарову запіканку з тонких пластин тіста, між якими шарами кладуть начинку з соусом бешамель.

На сьогоднішній день існує кілька варіацій цієї смачної страви, яка вже перетворилася на інтернаціональну та готується в домашніх умовах.

На відеохостингу youtube з'явився ролик, на якому показали покроковий рецепт приготування лазаньї.

Отже, для тіста вам знадобиться : два яйця, 200 г борошна, 2 столові ложки соняшникової олії, пів чайної ложки солі.

Начинка: 800 гр фаршу, 400-500 гр сиру, 150 мл білого сухого вина, чотири помідора (томатна паста/кетчуп), одна цибулина, 2-3 зубчики часнику, зелень або спеції, базилік, 500 мл молока, 3-4 столові ложки борошна, 50-60 гр вершкового масла.

Популярні новини зараз

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у мережі показали рецепт веганского бургера.