Цей десерт називають одним із семи солодких чудес світу. Бабка Негре родом із Молдови. Цей рецепт не простий у приготуванні, проте смак вас приємно здивує.

Ця страва, яка нагадує соти, не схожа на жоден з тих, що вам доводилось куштувати. Це не кекс і не пиріг. Лише спробувавши десерт, ви дізнаєтесь смак перлини молдавської кухні.

Здавна в Молдові готували цю страву на великі свята та у великій кількості, що частувати гостей та близьких.

Бабку готують у двох варіантах – чорну та білу, що символізує єдність протилежностей.

Популярні новини зараз

Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці

"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Показати ще

Потіште і своїх рідних та друзів цим чудовим смаколиком.

Для приготування вам знадобиться:

- 10 яєць

- 200 мл олії

- 500 мл молока

- 400 гр борошна

- 1 ст л соди

- 2 ст л панірувальних сухарів

- 300 г цукру

- 250 мл кефіру або йогурту

- 25 мл горілки

Дивіться покроковий рецепт приготування молдавського диво-десерту

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", гурманам пропонують спробувати пасту з відомим смаколиком Nutella. Смак не залишить вас байдужими.