Макаруни - це яскравий дисерт французької кухні, яке набирає величезної популярності по всьому світу. Сучасна молодь настільки любить цих яскравих малюків, що скуповує пачками, спустошуючи полиці супермаркетів.
На жаль, це ласощі зовсім не з дешевих. Але, якщо вже дуже хочеться порадувати себе, то можна приготувати його і вдома, таким чином, трохи заощадивши.
На відеохостингу youtube з'явився чудовий ролик, на якому показали покроковий рецепт яскравих макарунів.
Як виявилося, це зовсім не складно. Головне - бажання та наявність потрібних ингредиетов.
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Отже, для приготування вам знадобиться:
Мигдальна борошно - 165 г;
Пудра цукрова - 165 г;
Білок - 115 г;
Цукор дрібний - 150 г;
Барвник (за бажанням).
Випікати при 150-160 градусів 15 хвилин.
Дивіться покроковий рецепт
Як раніше повідомляв портал "Знай.иа"стало відомо, як приготувати вегетаріанські страви, які оцінять навіть м'ясоїди.