Головна проблема мами, яка приходить з роботи пізно – що приготувати малечі такого, аби страва була одночасно і корисною, і смачною? Всі ми бачили цих змучених жінок на касі у супермаркеті, які тільки й чують щось на зразок "купи мені шоколадку" і "хочу чіпсів".
Якщо ви не хочете зайвий раз перевантажувати організм дитини магазинними солодощами, чи чимось іншим, запам'ятовуйте, як треба готувати десерти вдома.
Бананове желе:
Густа сметана: 500 г.
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Банан: 2 шт.
Цукор: 100 г.
Шоколад: 75 г.
Швидкорозчинний желатин : 20 г.
Рецепт приготування:
Додайте цукор у сметану (кімнатної температури) і залиште відстоятися 10 хвилин. Згодом залийте желатин гарячою водою, приблизно 100 мл на одну порцію, ретельно перемішайте і залиште на деякий час.
До повного розчинення цукру сметану слід перемішати ще раз і тільки тоді додавати желатин і збити міксером. Начистіть банани, поріжте кубиками і викладайте у десертниці, або тарілочки. Отриманою масою залийте фрукти і поставте у холодильник на 1-2 години, доки желе повністю не застигне.
Дрібно натріть шоколад і прикрасьте ним десерт – смаколики готові, можна запрошувати родину до столу!
Дивіться: як приготувати желе в домашніх умовах