Еротичний гороскоп на 3 грудня Овен

Найголовніше для вас – вибрати одну ласку або позу і дуже сильно її захотіти. Тоді ваше бажання збудеться, а надії ваші і партнера виправдаються.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Телець

Зірки радять вам відмовитися від звичних пестливих прізвиськ. Ніякій «зайчик» і «малюк» не буде готовий на подвиги в ліжку. Придумайте щось нове.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Близнюки

В цей день ваш партер захоче показати вам, як багато може досягти в мистецтві любовних ігор. Це буде коштувати йому чимало зусиль. Але його майстерність того варта.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Рак

Якщо у вас плутаються думки, а емоції не можуть знайти собі правильне місце, то врівноважте все це за допомогою інтимних пестощів. Така розрядка допоможе вам зібратися.

Гороскоп на грудень

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Еротичний гороскоп на 3 грудня Лев

В цей день ваш партнер може бути жорстоким до вас. Може це спроба виховати вас. Направте його запал в інше, більш пікантне русло.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Діва

Не забувайте, що все таємне в підсумку стає явним. В цей день це правило буде працювати, як ніколи швидше і сильніше. Підчистіть за собою хвости.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Терези

У вас цілий день буде відчуття, що вам на обличчя і на інші частини тіла наклеїли щось вельми цікаве. Інакше чому б оточуючим так роздивлятися вас?

Еротичний гороскоп на 3 грудня Скорпіон

Стиль ласок вашого коханця може виявитися занадто жорстким для вас. Хоча якщо віддаєте перевагу саме такому секс, то це тільки збудить вас ще сильніше.

Еротичний гороскоп, фото: Freepik

Еротичний гороскоп на 3 грудня Стрілець

Вас можуть відвідати дивні думки про секс на стороні. Зірки радять вам не кидатися на першого-ліпшого, а уявити, яким буде ваше життя з ним, через стільки ж часу, скільки ви разом з нинішнім партнером.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Козеріг

Краще не чіпайте своїх коханих і займіться собою самі. Повірте, це не той день, щоб влаштовувати пристрасні гри, і ви не хочете знати чому.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Водолій

Не будуйте занадто великих планів на майбутнє з цим партнером. Поки ви можете спланувати тільки найближчий вечір. А про решту подумаєте, коли такі вечори будуть тривати місяць.

Еротичний гороскоп на 3 грудня Риби

В сексі теж можуть бути норми пристойності, і вам краще дотримуватися їх сьогодні. Це саме те, чого вашому партнерові може не вистачити, і через це може пропасти вся пристрасть.

Як повідомляв Знай.ua багато людей дуже бояться високосного року. І не дивно, адже існує стільки прикмет з цього приводу. Дізнайтеся, чи 2020 рік буде таким страшним або все це просто забобони.

Також Знай.ua писав, що європейські синоптики надали свій прогноз погоди на цю зиму, в 2019 і в 2020 році. Холодна пора покаже, якою вміє бути: м'якою, зі снігопадами, але також і з морозами.

Нагадаємо, 2020 рік – це рік білого Щура. Вн принесе багато приємних моментів. Але деяким знакам Зодіаку все ж варто перестрахуватися. Чого чекати в 2020 році від металевого Щура розповіли астрологи.