Заступниця директора дослідницької агенції InfoSapiens Інна Волосевич розповіла, скільки українців хочуть працювати за кордоном, та які країни найчастіше розглядаються для пошуку роботи, пише Укрінформ.

За її словами, найчастіше мешканці України обирають Польщу та Чехію, рідше Німеччину.

"Отже, де хочуть працювати потенційні мігранти: білоруси найчастіше хочуть працювати у Польщі, Німеччині та Росії; грузини - в Польщі, у США та у Італії; молдавани - у Німеччині, Італії та Росії. Українці хочуть найбільше працювати у Німеччині, Польщі та Чехії. Впродовж останніх хвиль спостереження в усіх країнах привабливість Росії знижується ", - розповіла Волочевич.

Заробітчани, фото Сьогодні

Підкреслюється, що наразі українці трохи змістили свої преорітети у пошуках роботи змінюють Польщу на Німеччину Відтак 43% опитаних українців хочуть працювати у саме в останній – в Польщі (35%), Чехії (23%), Італії (19%), Канаді (10%) та Росії (9%).

Популярні новини зараз

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Нагадуємо, що ті, хто має заборгованість по аліментам понад півроку, також не можуть залишати межі України до погашення заборгованості.

Також Знай.uа писав про помсту контрабандистів або "своїх": Нефедов розповів, хто міг підпалити авто в. о. голови одеської митниці.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що фальшивий СБУшник зібрав 100 тисяч "пожертвувань" для українських воїнів: подробиці.