У одного кримського лісника був автомобіль "Перемога". Чоловікові, звичайний автомобіль, мабуть, набрид і він вирішив зробити з нього неймовірного позашляховика.

Про те, що з цього вийшло повідомило видання carakoom. Але судячи із фото цей монстр на колесах може подолати будь-яке бездоріжжя.

Автомобіль Перемога, фото carakoom

Лісничий взяв мости від "Шишиги", кузов від ГАЗ-М20 «Перемога», двигун від трактора МТЗ. Всі ці частини він встановив на саморобну раму. В результаті вийшов мікс на величезних колесах від трактора.

В саморобному позашляховику відсутні задня пара дверей. Але це ще не все. Передню пасажирську двері, майстер-самоделкин зробив довше водійських. Це для того, щоб пасажири могли вільно сідати на задній диван.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Автомобіль Перемога, фото carakoom

Візуально позашляховик здається досить високим. Як видно на фото, наявність рами і важких вантажних мостів забезпечує низький центр ваги. Але в цьому і плюс. "Перемога" без проблем може пересуватися по горах Криму. Це як раз і потрібно було лісникові.

Ще один унікальний факт. Машина має ще чорні радянські номери. Як припускає видання, швидше за все, вони дісталися разом з кузовом. Всі "навороти" навряд внесені в документи.

Нагадаємо, раніше шахраї відкрили полювання на євробляхерів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", штрафи за євробляхи в Україні можуть подорожчати майже у 280 разів.