У США соціологічне опитування припідняло завісу таємниці над тим, у кого найбільше шансів стати наступним президентом після Дональда Трампа. Як відомо, термін правління суперечливого і не всіма улюбленого американського лідера добігає кінця, і незабаром постане питання про те, хто ж буде наступником Трампа. Результати опитування публікує Ukropnews з посиланням на його авторів The Washington Post та ABC News. Якщо вірити отриманим даним, то найбільше електоральних симпатій у колишнього віце-президента США Джо Байдена і сенатора Камали Харріс. Це серед кандидатів від Демократичної партії. Підсумовуючи дані опитування, стає ясно – Дональда Трампа на другий термін американці не хочуть.

Коли респондентам задали відкрите питання про те, кого вони підтримають на праймеріз, 9% опитаних, які підтримують демократів, назвали прізвище Байдена, який ще не оголосив про своє висунення. 8% респондентів назвали сенатора Харріс. Опитування було проведено до того, як у неділю Харріс офіційно запустила свою президентську кампанію.

Кожен четвертий республіканець і республикански налаштований виборець схвалює результати роботи Трампа, але майже кожен третій каже, що хотів би, щоб Республіканська партія висунула когось замість Трампа кандидатом у президенти в 2020 році. Незважаючи на те, що Трамп республіканець, його згадали 4% демократів і демократично налаштованих виборців в якості кандидата, якого вони підтримають сьогодні. Незалежний сенатор Берні Сандерс з Вермонта також отримав 4%. Серед інших названих були колишня перша леді Мішель Обама, яка сказала, що вона не балотується, і сенатор Елізабет Уоррен з Массачусетсу – 2%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американський шатдаун вдарила по Україні: якими будуть наслідки, читайте в недавньому матеріалі Знай.uа.

Вимушені канікули держслужбовців США (шатдаун), які тривали з 22 грудня 2018 25 січня 2019 року, негативно вплинули і на Україну, а саме - на український автобізнес.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Цю інформацію передає "ХВИЛЯ".

Робота уряду США і низки бюджетних установ була припинена з 22 грудня 2018 року через розбіжності між президентом Сполучених Штатів Дональдом Трампом і демократами про фінансування будівництва стіни на кордоні з Мексикою. Цей "шатдаун", яке тривало 35 днів, став рекордним в історії країни.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", часткова зупинка роботи американського уряду стала найдовшою в історії США і побила попередній рекорд, встановлений у 1995-96 роках під час президентства Білла Клінтона.

Також Знай.uа писав про те, що президент Дональд Трамп знову підняв проблему з мігрантами і звернувся до уряду США з пропозицією.