Український політичний оглядач, блогер Руслан Бізяєв у програмі “Сніжна лавина” зі Сніжаною Єгоровою розповів, з ким у Росії потрібно обговорювати повернення Криму та Донбасу.

"Ця політична еліта Росії не готова вести діалог про Крим. Про це треба говорити відверто і чесно. Нова політична еліта Росії — треба розмовляти. Але для цього тут повинна бути нова політична еліта, і повинна бути інша Україна. Зараз будь-який президент Росії, який скаже, що "Я повертаю Крим", будь-який, прізвище підставте — його знесуть через дві години", - сказав Бізяєв.

За його словами, це не тільки не в порядку денному Росії, але і серйозне ментальне питання.

"Навіть візьміть програму того ж Навального. Це опозиція, ліберали, зараз підтримаємо, Навальний прийде, віддасть нам Крим. Та кому він віддасть. Вони там акцію проводили: "Росія буде вільною". У Севастополі та Сімферополі. Для Навального Крим — це Росія. А що він розповідає там, чеше по вухах виборцям — це інше. А ось нова політична еліта, яка вже зароджується в Росії, там же теж йдуть дуже складні процеси, просто ми їх не бачимо. Візантійська політика найбільше реалізувалася в Росії", - додав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що саме з новою політичною елітою Росії і потрібно буде говорити про Крим.

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Донбас — це більше зараз питання нашого перезавантаження. Як тільки ми перезавантажимося ідеологічно, ми створимо передумови для реінтеграції Донбасу. І другий момент, обов'язковий для реінтеграції Донбасу і для розмов по Криму — це повернути собі суверенітет. Законодавчий і народний", - підкреслив Бізяєв.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський звернувся з важливою заявою: запуск плану повернення Криму, мегапастка над Україною і "роздача" послам.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Бортник пояснив, чому зустріч Зеленського з Путіним може не відбутися.