Чи будуть в Україні вибори у близькому майбутньому? На це питання відповіла політичний астролог Поліна Павлова у програмі «Що далі?» на каналі «Знай24».

Астролог пояснює, що в України є кілька варіантів перезавантаження - Верховна Рада, Кабінет міністрів або президентське крісло. Все ж таки вона схиляється радше у бік перезавантаження ВР, адже та, мовляв, потрапить у безвихідну ситуацію і доведеться, ймовірно, проводити перевибори вже в жовтні-листопаді.

Натомість перезапуску Кабміну чи дострокових президентських виборів Павлова не прогнозує. «Восени в Україні теж можуть бути і всередині країни якісь зміни. Я думаю, що президентські вибори все-таки будуть в строк», - каже вона.

За словами експерта, президент Зеленський може піти на другий термін, як мінімум балотуватися він буде. Водночас вона вважає, що боротьба за президентське крісло буде нерівна, чесна, а її результат – неочікуваним. Принагідно Павлова зазначає, що вже давно передбачає появу нової фігури в українському політикумі, яка і стане головним конкурентом Зеленського.

Астролог міркує, що це може бути молода дівчина або чоловік. «Я вже кілька років бачу, що в найближчі роки повинна все-таки жінка теж з'явитися при владі», - каже вона. Тим не менш, експерт запевняє, що йдеться не про Юлію Тимошенко, а про зовсім нову фігуру, готову до боротьби.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв оцінив шанси Зеленського перемогти на дострокових виборах.

Також Знай.ua писав про те, що Лупова розповіла про можливий розпуск Кабінету міністрів.