Українські спецслужби спільно з прикордонниками тренувались затримувати порушників в рамках проведення антитерористичних навчань. Військові маневри проводились біля адмінкордону з анексованим Росією Кримом.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України. У навчаннях задіяли понад 100 військових зі складу Херсонського та Бердянського прикордонних загонів. Перед ним було завдання навчитися оперативно реагувати на загрози та перекривати адмінкордон з півостровом.

Легенда маневрів передбачала затримання диверсійної групи, яка після виконання завдання відступала до анексованого Криму.

"Снайперські групи відпрацьовували завдання із знищення умовних терористів після взяття заложників у закинутих будівлях, а в контрольних пунктах в’їзду-виїзду прикордонники в рамках навчань виявили вибухівку та вогнепальну зброю, яку намагався провезти учбовий порушник", - розповіли у Держприкордонслужбі деталі проведення навчань.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, 21 квітня СБУ перекинула частину підрозділів до адмінкордону з Кримом. Місцевих мешканців просили не панікувати, оскільки тут мають проводитись навчання.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще