Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 9
Інгредієнти:
3 головки цибулі
Популярні новини зараз
Показати ще
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
500 г свинини
300 г твердого сиру
щіпка чорного перцю
400 г майонезу
щіпка солі
зелень за смаком
Приготування:
1. Очищаємо цибулю та нарізаємо його кільцями. Сир натираємо на крупній тертці.
2. Миємо м'ясо, обсушуємо і нарізаємо поперек на смужки товщиною 1 см. Кадый пласт добре відбиваємо, солимо і перчимо.
3. На змащене маслом деко викладаємо м'ясо. Зверху на м'ясо, кладемо цибулю, поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і запікаємо протягом 25 хвилин.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт пісочного печива з глазур'ю.