Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 9
Інгредієнти:
3 головки цибулі
Графіки відключення світла можуть скасувати
Без прописки тепер заборонено? Що загрожує українцям у 2025 році та як не встряти у штрафи
Європа зачиняє двері українським біженцям: які країни позбавляють допомоги
Один клік і грошей немає: ПриватБанк попередив про нову загрозу
500 г свинини
300 г твердого сиру
щіпка чорного перцю
400 г майонезу
щіпка солі
зелень за смаком
Приготування:
1. Очищаємо цибулю та нарізаємо його кільцями. Сир натираємо на крупній тертці.
2. Миємо м'ясо, обсушуємо і нарізаємо поперек на смужки товщиною 1 см. Кадый пласт добре відбиваємо, солимо і перчимо.
3. На змащене маслом деко викладаємо м'ясо. Зверху на м'ясо, кладемо цибулю, поливаємо майонезом і посипаємо тертим сиром.
4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і запікаємо протягом 25 хвилин.
На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт пісочного печива з глазур'ю.