Яке свято 21 березня: чого не можна робити в цей день

День присвячений рівній тривалості дня і ночі. Інші назви свята: "Вербоносиця", "Вербоносний день". Вербоносицею день назвали за те, що до цієї дати зазвичай розпускається верба. Наші предки цій рослині приписували магічну силу. Також сьогодні в православному календарі святкування ікони Божої Матері "Знамення" Курська-Корінна. Але ще дуже важливо, що сьогодні – повний місяць, а значить є багато заборон.

Зірку "Інтернів" б'є її чоловік? Асмус втекла від Харламова, прихопивши дитину, - ЗМІ

Роками відома російська акторка, зірка комедійного серіалу "Інтерни" Христина Асмус публікувала в соцмережах знімки, де на її обличчі присутні сліди страшних побоїв. Шанувальники часто їдко жартували, мовляв це постарався Гарік Харламов. Тим не менше зараз фанатам вже не до жартів, реально — справа може бути в чоловікові

Синоптики добили українців прогнозом: цілий місяць пекла та ніяких потурань

Популярні новини зараз

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Через суттєві кліматичні зміни, літо в Україні цього року буде коротшим на цілий місяць. Про це заявила завідувачка відділом кліматичних досліджень і прогнозів погоди Українського гідрометеорологічного інституту Вазіра Мартазінова на прес-конференції.

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, здивувала шанувальників новим знімком, який розділив думки фанів. Так, нещодавно вона опублікувала на своїй сторінці в Instagramнове фото, яке викликало неоднозначну реакцію у підписників.

На знімку зірка українського шоу-бізнесу позує в білому боді, погляд спрямований в об'єктив камери, а відкритий рот Настя прикриває рукою.

Помер відомий український телегеній: вся країна цінувала його талант і вміння

Пішов з життя відомий український оператор телебачення Юрій Жуков, повідомили його родичі.

Ю. Жуков працював оператором у Держтелерадіо УРСР, Республіканському телебаченні, у Національній телекомпанії України, Адміністрації президента під час перебування глави держави Леоніда Кучми. В останні роки Ю. Жуков жив з родиною в Ізраїлі.