Зірка "Гаррі Поттера" Деніел Редкліфф нещодавно зробив зізнання, яке не на жарт перелякало фанатів. Як виявилося, вже тривалий час він намагався боротися одразу з двома залежностями: наркотичною та алкогольною.

Деніел Редкліфф (зірка "Гаррі Поттера")

Під час зйомок останніх фільмів за романами Джоан Роулінг він перебував у глибокій депресії і часто вдавався до допомоги алкоголю, щоб впоратися зі стресом і тиском слави. Актор навіть сказав, що іноді дозволяв собі з'явитися на зйомках в нетверезому вигляді.

Деніел Редкліфф (зірка "Гаррі Поттера")

"Я відчував себе як Джекіл і Хайд. Коли я пив, то перетворювався на іншу людину. Я часто напивався і говорив близьким слова, про які потім жалкував. А пізніше не залишилося ніякого жалю, тому що я перестав пам'ятати, що говорю. Одного разу я зрозумів, що не хочу прокидатися і отримувати по 20 повідомлень "Де ти, чувак? Ти живий?". Я вирішив кинути пити, і це далося мені дуже важко, я постійно зривався. Одного разу я відправився на п'ятигодинною прогулянку і зрозумів, що поки я займаюся спортом, я не хочу пити. Після цього я почав щодня ходити в спортзал і навантажувати себе до знемоги, аби не думати про пляшку. Уже три роки я не торкаюся до спиртного", - стверджував він, та згодом знову "підсів" на чарку.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Деніел Редкліфф (зірка "Гаррі Поттера")

Деніел Редкліфф (зірка "Гаррі Поттера")

На тлі тотального невезіння і незатребуваності актор зовсім опустив руки, почав заливати горе алкоголі і, за чутками, також вживав наркотики.

Деніел Редкліфф (зірка "Гаррі Поттера")

Деніел Редкліфф (зірка "Гаррі Поттера")

Виглядав він дуже погано: чорні кола під очима, немите волосся, брудна футболка стали джентльменським набором актора. Причому на очі папарацці завжди виходить добре напідпитку.

Дивіться: 73 питання Деніелу Редкліффу

Нагадаємо, народний артист Станіслав Боклан, відомий за роллю у серіалі "Слуга народу", вступився за Володимира Зеленського.

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали головні причини провалу на "Євробаченні".

Також "Знай.ua" писав, що Руслана і Данилко зізналися, яку страшну ціну заплатили за славу.