У наш час вітчизняні зірки намагаються проявити себе не тільки на естраді, але і в інших сферах життя. Хтось виявляється ще гарним кухарем, хтось досягає успіху в спорті, але переплюнула всіх по оригінальності українська артистка Пальміра Фурман, солістка групи "FÜRMANBAND". Вона крім своєї вокальної діяльності також ще викладає курси фелляции, або, як кажуть в народі, мінету.

Звичайно, ми не могли пройти повз такого цікавого хобі у зірки, тому попросили Пальміру розповісти більш докладно про це.

- Пальміра, звідки взагалі прийшла ідея створити курси по мінету? Хто підштовхнув? Може хлопці скаржилися, що дівчатка ніякі в цій справі?

- Ідея створити курси по мінету, якщо чесно, з'явилася у моєї подруги, такой собі "Головач Олени". Вона придумала геніальну ідею, як продавати і знання, і задоволення. Мене запросила, як тренера, щоб я викладала. Сказала, мовляв, ти розкута, і ефектна, як раз те, що нам потрібно. І запропонувала гідну оплату, де я почала заробляти на мінетах, без проституції. Після, коли Лена відійшла від цього бізнесу, я його перейняла. Групи стали менше і графік я вже почала підлаштовувати під себе.

- Скільки людей зазвичай у тебе збирається в групі?

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

- Доходило до того, що були групи від 5 до 13 осіб. І за 2.5 години складно приділити всім увагу, тому я прийняла рішення скоротити групи до 4 осіб. Це набагато комфортніше. Адже для мене найважливіше, щоб ті знання, які я передаю - були почуті.

Пальміра знає, як доставити чоловікові насолоду

- Розкажи про цих жінок/дівчат - скільки їм років, статус, ким працюють і тд. Цікаво хто ходить на подібні курси.

- На курси приходять абсолютно різні дівчини, візуально їх два типи, або розкуті або дуже затиснуті. Середини немає. Мабуть, думають, що вже вміють. Ну і їх соціальний статус мені не відомий, так як більшість дотримуються анонімність при записі на тренінг. Приблизний вік - від 25 і вище.

- Як давно ти цим займаєшся? У плані навчання, а не мінету. І звідки прийшло усвідомлення, що ти в цьому настільки гарна, що можеш вчити інших?

- Перших тренінгів 5 я провела на ентузіазмі, прочитавши близько 4 книг. Я розбавила це фантазією, і вийшло симпатично, коротко і, так би мовити, смачно. Але цього було недостатньо. І я поїхала в Москву підвищувати свою кваліфікацію. Пару днів докладно, детально і дорого розповідали про всілякі техніки минета, мені навіть їхати не хотілося! Було цікаво. Я навіть сертифікат отримала про пройдений курсі. Калібрована мінетчіца. Ну, і пішло, поїхало.

Мої тренінги стали вже авторськими, більш цікавими і насиченими. І клієнтів стало більше. Усвідомлення, що мені підійде подібна робота прийшло відразу, адже я ніколи не була сексуально закріпаченої, навіть навпаки, ця енергетика мене з'їдала, і я вирішила направити її в правильне русло.

Артистка знає, як правильно потрібно працювати ротом

- Як в тебе поєднуються такі різні речі - як музикант, співачка, викладач гри на гітарі і мінету, а також гарний кухар і любляча дівчина? Що в цьому найголовніше?

- Навіть не знаю, звідки в мені стільки талантів, мабуть, я просто подарунок Всесвіту для мого оточення. Мабуть моє покликання віщати і створювати.

Коли я почала співати, люди почали мене слухати, коли я почала грати - теж не оминули увагою, що для мене було здивуванням, адже свій рівень гри на гітарі дотепер відчуваю дитячим, невпевненим, на відміну від вокалу.

Потім рівно в 18 років я зрозуміла, що хочу викладати. Працювати і з дітьми і з дорослими. Відкрила школу - на свій страх і ризик - вийшло. Я просто цього дуже хотіла.

А тренінги по мінету для мене були приємним додатковим заробітком. Всі знання, крім еротичних, прийшли мені від мами. Вона змушувала мене ходити в музичну школу. Вчити мови, прищепила любов до кулінарії і створення затишку в своєму будинку. Щоб я без неї робила ?! До сих пір вдячна, що мама навчила мене завжди бачити головне і бути людиною. Ставитися до людей так, як би ти хотів, щоб вони ставилися до тебе.

- Прямо справжня філософія. А як твій хлопець ставиться до подібної педагогіці на тему минета? Чи не було у нього бажання відкрити курси на тему - Як зробити класний кунілінгус?

- Мій чоловік ставиться до орального виду діяльності з гумором. Пропонує друзів в якості моделей, жартує, мовляв, вчитися треба на справжньому члені. Я розумію, що мені в цьому плані пощастило, що у мене немає потреби, бути кимось іншим перед рідною людиною.

- Ти відома співачка, подібне хобі в плюс тобі або в мінус?

- Так, здавалося б, співачці мого рівня не варто було б займатися подібною діяльністю, але в групі ніхто не був проти, навіть наполягли, щоб я поєднала свій тренінг з концертом. Як окремий цирковий номер!

- Які ще таланти ти в собі розкрила?

- Зараз я продовжую проводити курси, правда рідше, так як зайнялася новим видом діяльності, розкриваю ще одну свою грань. Мистецтво татуювання. Вже 2.5 роки я працюю татуювальником і поки ця сфера діяльності перемогла курси минета, так як тут більше творю. Кому татуха? Приходьте!

Пальміра - майстриня на всі руки

- І, звичайно, ми не можемо не запитати - кілька порад для дівчат, як же все-таки робити правильно і гарно мінет. І взагалі чи можна вживати тут слово правильно - неправильно? Розкажи основні моменти, як зробити так, щоб принести задоволення чоловікові.

- Є кілька важливих факторів:

1. Розмовляйте зі своїм партнером. Запитуйте, що він любить.

2. Мінет - це не нічне пожирання ковбаси, а ніжне жадібне поїдання улюбленого морозива.

3. Вчіться насолоджуватися тим, що ви робите. Партнер це відчуває.

4. Працюйте більше язиком, перед тим, як головка потрапить до рота. Усе навкруги крім головки - теж ерогенна зона.

5. Не бійтеся вчитися новому, так як чоловіки, як і жінки, люблять різноманітність, тільки боятися про це говорити.

6. Глибокий мінет - 100% потрапляння в яблучко. Чоловік буде в раю.

7. Не забувайте, що у вас є ще руки, ними можна стимулювати всі прилеглі окружності.

Бажаю всім, хто зацікавлений у сексуальної освіті, не боятися, і звертатися в подібні тренінгові центри.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що оральні ласки ледь не вбили молоду дівчину.

Також ми писали про те, що вчені знайшли ліки для безпечного сексу.

Нагадаємо, що лікарі розвінчали міфи про інтимні хвороби.